top of page

Certificering

TN Plastics is sinds oktober 2008 BRC-IOP gecertificeerd
BRC-IOP
 
BRC-IOP (BRC - British Retail Consortium, IoP - Industry of Packaging) is een inspectie afkomstig uit Groot- Brittannie opgericht door retail organisaties. 
 
De BRC norm beschrijft hygiëne- en voedselveiligheidseisen voor voedselverwerkende bedrijven, die direct leveren aan de retail sector.
Ook worden er eisen gesteld aan toeleverende bedrijven ten aanzien van het HACCP- en kwaliteitszorgsysteem, aan de omgeving van de fabriek, aan het personeel én aan alle bedrijfsprocessen. 
 
Opleiding
Om als bedrijf aan de door de klanten en BRC gestelde (kwaliteits-) eisen te kunnen blijven voldoen, worden er voor de medewerkers van TN Plastics regelmatig instructiedagen en nascholingsactiviteiten georganiseerd. 

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
MJA/EEP
 
Het milieu en verbruik van energie zijn belangrijke onderdelen van onze bedrijfsvoering. Er worden voortdurend inspanningen verricht om de energie efficiency te verbeteren en deze te beheersen. TN Plastics heeft zich daarom ook vrijwillig aangesloten bij het  MJA (Meerjarenafspraken ten aanzien van Energie Efficiency Plan).  Door het regelmatig monitoren, investeren in energiezuinige machines/processen en het nemen van ketenmaatregelen (cradle to cradle) worden mooie resultaten behaald en doelstellingen gerealiseerd.
 
  • De gehele fabriek is voorzien van LED verlichting
  • Machines zijn en worden telkens vervangen door energiezuinigere types
  • Op grote schaal wordt aan recyclen van grondstoffen gedaan
  • En.. bekijk hieronder het resultaat van de 5000 zonnepanelen die onlangs op het dak van het bedrijfspand zijn gelegd! (met dank aan Robert Zwaan)
     
bottom of page